Lene Kulterud går fra Move Bolingstyling til Flip. Her går hun inn i en rolle som både digital markedsfører og prosjektleder.

- Prosjektleder vil ha ansvar for onboarding av nye partnerbedrifter, gjøre kvalitetssikring og stikkprøver av disse. Lene vil også sikre content og bilder fra prosjektene til videre markedsføring, sier Håkon Kavli, daglig leder i Flip Oppussing.

Han forteller at Flip har som mål å effektivisere og digitalisere oppussingsbransjen gjennom fokus på verdiøkende overflateoppussing med en digital tilnærming. Kulterud blir den femte ansatte i det relativt nyoppstartede selskapet.

- Lene har kvalifikasjonene på plass og profilen vi ønsket – både boligstyling og markedsføring. I tillegg vekker Lene tillit, som vi ønsker å skape hos kundene våre. Lene hadde også veldig gode referanser, er selvstendig og vil ikke minst bidra til å skape et godt arbeidsmiljø i selskapet fremover. Når Lene nå blir hentet økes kapasiteten til Flip. Lene blir en svært viktig del av kjernevirksomheten og den videre utviklingen av Flip, sier Kavli som har troen på miksen prosjektleder og markedsfører vil fungere bra.

- Vi tror dette er en veldig god kombo, som vil være en fin variasjon i arbeidet og enda en grunn til å oppsøke prosjekter og være tettere på håndverkerne, sier han.

Kavli forteller at hun allerede har rukket å sette opp en kampanjeplan, i tillegg til å lage en visuell identitet for some-kanalene.

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Flip-teamet, og være med på utviklingen av et konsept jeg ser et stort behov for i bransjen. Jeg håper å kunne bidra med min erfaring og kompetanse og skape kundeverdi i arbeidet med å skape Norges mest innovative oppussingstjeneste, sier Kulterud selv.