Tech-selskapet Dintero ble startet i 2017 og har utviklet en betalingsløsning som samler de mest populære betalingsmetodene. I tillegg har de lansert muligheten for plattformer og markedsplasser til å dele betalingen til flere leverandører.

- Etter lansering i mars har det vært en stor interesse for vårt nye produkt «Split Payment», og vi ser at vi leverer en løsning som gründere og utviklere har savnet, sier markedssjef Kaja Amundsen Tenfjord.

Dintero gjennomførte i mars 2021 en emisjon på 10 millioner kroner. Denne høsten har selskapet gjort et nytt løft og hentet 30 millioner.

- Den nye investeringen lar oss fokusere på å ta det neste store steget i å forenkle betaling for våre kunder i Norden, sier grunnlegger og daglig leder av Dintero, Daro Navaratnam.

- Vårt mål har alltid vært å levere en one-stop shop for betalinger, også når våre kunder og partnere har behov for å løse komplekse problemer som for eksempel når en plattform ønsker å slitte en betaling til flere selgere. Dette skal vi nå levere i Norden hvor våre kunder og partnere kun trenger en integrasjon og vil få tilgang til alle betalingsmetoder, legger han til.

Får Bring på laget
Han forteller at det i utgangspunktet ikke har vært den beste tiden for å hente friske penger i, ettersom andre tech-selskaper har falt kraftig i verdivurderingene. Han er derfor meget godt fornøyd med at de har kunnet vise til planer om vekst med en solid kundemasse i banken.

- Det har vært overtegning, og det er absolutt et kvalitetsstempel, særlig slik markedet er nå, sier Navaratnam.

Med seg på laget denne gangen har de nok en gang fått med Schibsted Ventures. I tillegg til at Bring Ventures er ny investor i selskapet.

- For Dintero er Bring Ventures en veldig god match. De er sterkt inne i e-handel og sammen vil vi kunne gi en totalløsning for nettbutikker og markedsplasser. Sammen tar vi av oss viktige funksjoner så de kan drive sin kjernevirksomhet, sier Amundsen Tenfjord.

- Vi tror han vil lykkes
Bring Ventures er Posten-konsernets investeringsenhet, som nå har 13 start-up selskaper i sin portefølje.

- Vi investerer i Dintero fordi vi er overbevist om at smarte betalingsløsninger vil spille en viktig rolle i fremtiden. Vi ser også at funksjoner i «Split Payment» kan benyttes i flere av våre porteføljeselskaper, sier Anett Berger Sørli, investment director i Bring Ventures.

Schibsted Ventures, som er en av Nordens ledende corporate venture-aktører med 30 selskaper i porteføljen, følger også opp sin investering i Dintero.

- Vi har fulgt med Daro og teamet hans over flere år og er imponert over hva de har fått til. Daro er en erfaren gründer som vet hva som kreves, og vi tror absolutt han vil lykkes med Dintero. Schibsted støtter selskapet med merkevarebygging og markedsføring, og vi har bred erfaring med betalingsløsninger og markedsplasser vi tror kan bidra til å akselerere veksten til selskapet, sier Rune Røsten, leder for Schibsted Ventures i Norge.