Anne Stensrud Hognestad tiltrer stillingen i NAF den 1. mars 2023 og kommer da fra stillingen som strategi- og innovasjonsdirektør i spillselskapet Norsk Rikstoto.

- Anne tar med seg viktig kompetanse om hvordan ulike løsninger skal skape kundeverdi, og vi er svært fornøyde med at hun blir en del av NAF-teamet og konsernledelsen, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF.

I tillegg til å ha vært chief information officer i Rikstoto i seks år, kommer Hognestad med erfaring digital erfaring fra Posten Norge.

- NAF har kommet langt i arbeidet med digitalisering. Min motivasjon ligger i å ta det et stef videre ved bruk av teknologi, data og innsikt for å løse kundens behov. Tar vi de riktige strategiske valgene kan det bli et konkurransefortrinn for oss. Noe av det som imponerer og trigger meg er måten NAF jobber på, med flat struktur og samarbeid mellom ulike fagmiljøer, sier hovedpersonen selv.

Skjøstad forteller at NAF de siste årene har jobbet med digitalisering av tjenestene og utvikling av organisasjonen.

- Teknologi er det viktigste verktøyet vi har for å utvikle nyskapende tjenester og forenkle hverdagen til våre medlemmer. De siste årene har vi tatt sjumilssteg i retning av en teknologi-drevet organisasjon, og med Anne på laget ser vi frem til å gå de neste stegene, sier Skjøstad.

Norges Automobil-Forbund (NAF) er Nordens største interesseorganisasjon med nær 500.000 medlemmer. De tilbyr tjenester til bileiere, syklister og MC-førere.