Cathrine Waleria Fredriksen og Henriette Westerheim er hentet inn til Folq som henholdsvis markedssjef og backoffice manager.

Som markedssjef skal Waleria bidra til å utvikle og styrke merkevaren samt kjennskapen til Folq. Dette ser Eirik Martinsen, COO og Cathrines personalleder i Folq, frem til.

- Med Cathrine på laget får vi profesjonalisert hvordan vi jobber med markedsføring. Hun blir helt sentral for at vi skal levere på våre ambisiøse vekstmål, og raskt komme opp i fart i Sverige, det første landet vi tar sats i utenfor Norge. Arbeidet hennes med markedsstrategier for oppstart og vekst i nye markeder, og vurderingen av hvilken kompetanse vi trenger lokalt, blir derfor helt essensielt fremover, sier Martinsen.

Cathrine Waleria Fredriksen, som kommer fra jobben som performance markerting manager i nettbokbutikken Bookis, forteller at det på flere måter var «stang inn» da hun møtte Folq.

- For det første er jeg svak for nykommere som utfordrer status quo og produkter som gjør folk sin hverdag enklere, forteller hun.

- For det andre ble det Folq på grunn av menneskene. Det er ingen tvil om at jeg kommer til å trives når jeg får kollegaer som er ambisiøse, faglig dyktige og rause, forteller hun og legger til at hun tror det blir mye moro på kontoret, legger hun til.

Folqs andre tilskudd, Henriette Westerheim, har som hovedoppgave å hjelpe konsulenter og oppdragsgivere med å finne hverandre, samt bistå rundt spørsmål om publisering av oppdrag på plattformen og salgsstøtte. Andrea Madland, salgssjef og personalleder i Folq, forteller at Westerheim ble hentet grunnet hennes erfaringer og egenskaper innen start-up.

- Henriette er en sprudlende og positiv dame med administrativ erfaring og stor lyst til å være med og bygge et selskap i vekst, og bidra der det trengs, sier Madland.

Westerheim kommer fra stillingen som medarbeider i Handelsbanken og forteller at hun ble trigget av ambisjonene til Folq.

- At man tør å satse, og at det er en god utviklingsmulighet knyttet til min utdanningsbakgrunn og å kunne jobbe mer rettet mot mennesker, synes jeg er svært meningsfullt, sier hun og fortsetter: 

- Dette blir spennende, utfordrende og lærerikt. Nå gleder jeg meg til å bli kjent med de nye kollegaene mine, lære nye ting og nå målene vi setter oss.