Trine Wandsemb-Troye går fra Knowit Experience til Forte Digital. Wandsemb-Troye har mer enn 11 års erfaring fra konsulentbransjen, blant annet i selskaper som Bekk og Knowit. Hun peker på Forte Digitals satsning på designdrevet innovasjon som avgjørende for at hun takket ja til tilbudet

- Jeg har fulgt med på Forte fra sidelinjen en god stund. Det er rett og slett et kult selskap. Det Forte har fått til på såpass kort tid er virkelig imponerende, og det er en reise jeg gjerne vil være med på. At de satser tungt på business design appellerte til meg, sier Wandsemb-Troye.

I november 2021 ansatte Forte Digital Anne Gundersen som direktør for konsulentselskapets nye fagområde Business Design. Siden den gang har designmiljøet i Forte Digital vokst med 19 nye designere.

- Vi er utrolig fornøyde med å ha Trine med på laget. Vi ønsker å skape Norges råeste fagmiljø på Business design i Forte Digital, og med ansettelsen av Trine er vi på riktig vei, sier Gundersen.

Business design (forretningsdesign, red. anm.) er en fagdisiplin som ifølge Forte Digital i økende grad har fått oppmerksomhet og fotfeste innad i innovasjonsmiljøer. Likevel mener Gundersen og Wandsemb-Troye hele bransjen har en jobb å gjøre for å løfte forretningsdesign som fagfelt.  

- Vi trenger som bransje å snakke mer om verdien rundt business design. Fagdisiplinen er relevant for alle, fordi det handler om få identifisere hvilke løsninger som gir kundeverdi, nye vekstmuligheter og inntektsstrømmer, sier Gundersen.

Les også: Forte Digital henter fra Sparebank 1 - blir ny designdirektør