Audun Larsen kommer fra Sparebanken Øst hvor han har ledet den digitale avdelingen. Han har erfaring med alt fra serverdrift til design og markedsføring. Nå får han fagansvar for teknologiavdelingen til Journey Group.

- Jeg har observert Journey fra utsiden en stund, og har latt meg imponere av kunnskapen de har og resultatene de kan skape. Jeg er glad og stolt for at jeg nå får muligheten til å bli med på reisen videre sammen med utrolig mange dyktige mennesker, sier Larsen.

Journey er et fullservice digitalbyrå med avdelinger både i Oslo og Stockholm. Audun Larsen blir Oslo-avdelingens 13. ansettelse etter årsskiftet.

I tillegg til å lede teknologiavdelingen, skal Larsen også bidra med erfaring og kunnskap på tvers av selskapet. Han kommer til å jobbe tett med Sondre Rolandsen, som er Technical Operations Manager.

- Vi er veldig fornøyd med å få Audun på laget, han har med seg lang erfaring og en seniorkompetanse som vi verdsetter høyt. Den viktigste jobben vi gjør er å levere best-in-class til våre kunder og jeg er helt sikker på at Audun kommer til å bli en viktig brikke her. Skal Journey bli det prefererte byrået for kunder i vekst med fokus på e-commerce, samt å bli et av de beste uavhengige digitale byråene i Norden, må vi ha de beste folkene, sier COO Malin Maarud.