- Sammen er vi nå over 200 nysgjerrige fremtidsoptimister som dyrker kreativ problemløsning i Oslo, og totalt er vi 390 ansatte på tvers av kontorene i Stockholm, Krakow, Oslo og København, sier Kristine Bjørnstad, administrerende direktør i NoA Ignite Norge.

Hun og direktør for teknologi i Noa Ignite, Trond Vidar Kjellén, er meget fornøyd med at flere kvinner dukker opp på søkelista.

- En veldig positiv trend, er at det er flere kvinnelige utviklere som søker seg til oss. Nå i høst er 40 prosent av våre nyansatte kvinner, forteller Kjellén.

NoA Ignite har styrket laget på de fleste fronter. Alt fra utviklere, designere og innholdseksperter til produktutviklere, strateger og analytikere har kommet inn dørene det siste året.

Flere vender tilbake
Kjellén forteller at flere av de nye kollegene også er kjente fjes som har vendt tilbake ettersom noen av dem var sommerstudenter fra fjoråret.

- Vi er også veldig glade for at Ronny Siikaluoma har valgt å komme tilbake til oss. Han er en av Norges sterkeste på designsystemer, sier Kjellén.

Han forteller videre at det har vært et ekstra stort fokus å bygge miljøene rundt analyse, data engineering og data science for å hjelpe enda flere selskaper med å skape verdifulle datadrevne løsninger.

Av andre navn som er blitt hentet inn har blant andre Morten Sand og Per Andreas Alnes kommet på plass for å skape digitale tjenester.

- Morten har helt unik erfaring med seg fra gründerlivet, og er også initiativtakeren bak miljøbevegelsen CleanSounds, sier Alnes.

Alnes er produktrådgiver og startet i NoA Ignite tidligere i år. Nå vokser avdelingen hans, og i august fikk han Morten med på laget.  

- I NoA tar vi vår del av ansvaret for planetens fremtid, og bruker våre «grønne håndbok» aktivt inn i arbeidet med rådgivning og utvikling av mer bærekraftige teknologiske løsninger, sier Sand.

NoA har også hentet Kristine Hoff fra Knowit og Jørgen Mathisen fra Uppercase som noen av de nesten 60 nye ansatte.