Kasper Jakobsen og Sander Kommedahl er ansatt nummer 11 og 12 i designbyrået Goods, som nå har dobbelt så mange ansatte som for ett år siden.

- Det viser jo først og fremst at det vi gjør er etterspurt der ute, og vi er så glade for å kunne løse enda flere og mer komplekse strukturelle designprosjekter. Samtidig ser vi at vår kombinasjon av innovasjon og bærekraft innenfor pakningsdesign er like relevant for selskaper i New York, Paris og Shenzen som i Oslo, sier daglig leder Camilla Martinussen i Goods.

Kasper Jakobsen er nyansatt som industridesigner, og var også byråets aller første praktikant. Han kommer tilbake til Goods etter to år som emballasjeutvikler i Orkla Home and Personal Care.

- Krysningen mellom bærekraft og emballasjeutvikling har alltid vært spennende for meg. Goods har vokst en hel del siden praksisperioden min i 2019, og jeg gleder meg til å komme igang og høre hva de har gjort siden sist, sier han.

Industridesigner Sander Kommedahl har nylig fullført en bachelorgrad i produktdesign ved OsloMet, hvor hans hovedoppgave fokuserte på bruk at mycelium, et materiale som utvikles naturlig fra sopp og kan brytes ned til jord uten å skade miljøet.

- Det at Goods tenker helhetlig rundt merkevarer, bærekraft og materialbruk har alltid gjort meg nysgjerrig på de og samsvarer med mine verdier som designer. Jeg er spent på tiden fremover med de, og er glad for å ha tatt steget ut fra skolen og inn i en bedrift som tar en ansvarsfull rolle innen fremtidige designløsninger, sier han.

Goods har kunder som Tekla, reMarkable, Panasonic, Zaptec og Huddly. Selskapet ble etablert av Heydays i 2019. Nå er de begge en del av konsulentselskapet ARC Arise Consulting.

Les mer: Svensk konsulentselskap kjøper Heydays og Goods