Kursen settes mot internasjonale markeder igjen når Kent Jordet mønstrer av i Hurtigruta. Dermed slutter Jordet etter drøye to år på hjemmekontor i reiselivsselskapet der han hadde stillingen som sjef for digital transformasjon. Han kom til Hurtigruta i mars i 2020 og kom den gang fra Accenture Interactive.

Les også: Mønstrer av i Accenture Interactive – går heller ombord i Hurtigruten

Fremover skal han jobbe med innteksts- og markedssiden i helseteknologiselsapet Ledidi.

- Ledidi er et nytt og innovativt norsk selskap med et stort vekstpotensial. Teknologien de leverer er banebrytende for å løse utfordringer med å få utnyttet helsedata til gode for pasienter verden over, sier Kent Jordet.

Administrerende direktør i Ledidi, Einar Martin Aandahl, sier Jordet også får i oppgave å jobbe med «ekspansjon ut i internasjonale markeder.» 

- Etter noen år med fokus på det norske markedet, er vi nå klare til å gå ut av landet. Vi er veldig fornøyde med å få Kent med til å lede denne satsningen. Fra tidligere har han bred erfaring med salg og markedsføring mot et internasjonalt publikum, og en kultursensitiv tilnærming til ulike markeder. Vi er sikre på at han er rett mann til å bygge det teamet vi trenger for å lykkes, sier Aandahl.

- Skal ta selskapet ut i verden
Ledidi er allerede i gang med å bygge opp et kontor i England, og forbereder også etablering i det amerikanske markedet.

- Med ansettelsen av Kent er vi godt rustet for å ta selskapet videre ut i verden, sier Aandahl.

Jordet sier distribusjonsmodellen til Ledidi «åpner for mange måter å tenke digital markedsføring på».

- Vi har store ambisjoner, og det er utrolig motiverende å få bli del av et team som har en klar visjon om å løse et stort problem. Bred bruk av denne løsningen vil kunne bidra til innsikt og ny kunnskap som kan gjøre en forskjell for helsen til mennesker verden over, sier Kent Jordet.

Ledidi ble grunnlagt i 2016 av to leger og tre teknologer, med mål om å gjøre det mulig å samle, dele og analysere helsedata mer effektivt.