Victoria Rognlien har blitt en del av Ahead-byrået Elg. Hun har bakgrunn som fotograf og videofotograf, og har en bachelor i digitalisering og økonomi som studiegrunnlag.

- Jeg var så heldig å lande drømmejobben i Elg rett før sommerferien. Da jeg oppdaget Elg for første gang, var det byråets fargerike og lekne uttrykk som fanget oppmerksomheten min. Jeg husker jeg tenkte at «dette er et sosiale medier-byrå som vet hva de driver med», sier Rognlien.

Rognlien er ansatt som produsent, og vil blant annet gå inn på Instagram- og TikTok-teamet.

- Her får jeg muligheten til å jobbe både analytisk og kreativt, noe som passer meg midt i blinken! Jeg ser frem til å dykke inn i de ulike sosiale plattformene, utarbeide kreative konsepter, lage kanalstrategier og bistå kundene med å nå sine mål, sier Rognlien.

Byråleder i Elg, Siri Platou, forteller at de merker en økning i merkevarer som ønsker hjelp til organisk innhold i sosiale medier, og at etterspørselen på særlig TikTok og Instagram er høy.

- Vi ser en enorm etterspørsel etter kanalstrategier på TikTok. De fleste har jo nå skjønt at TikTok ikke bare er en plattform for dansende fjortiser, men er nå på femteplass over sosiale medier-kanalene i Norge med tanke på bruk. Mange merkevarer er nysgjerrige på kanalen, og ønsker en utredning på om dette er noe de skal vurdere – enten nå eller i fremtiden, sier Platou.

Med Rognlien på laget har byrået blitt 20 ansatte.

- Et tegn på at kompetansen vår er etterspurt i markedet, sier byrålederen som forteller at de har etablert egne team med spesialisert til de forskjellige plattformene.

- Vi går en spennende høst i møte, med mange nye oppdrag for spennende merkevarer som ønsker å styrke posisjonen sin i sosiale medier. Derfor er vi veldig glade for at Victoria blir en del av flokken, slik at vi styrker kompetansen vår ytterligere, sier Platou.