Design- og merkevarebyrået Bold Scandinavia styrker rådgiverstaben ytterligere for å svare på etterspørselen av strategisk rådgivning. Med på laget kommer Hege Skraastad som strategisk rådgiver og kundeansvarlig.

- Det er utrolig hyggelig å få muligheten til å jobbe sammen med Hege igjen etter mange år som kollegaer i Anti. Hege har erfaringen og kompetanse innen utvikling av merkevare og visuelle identiteter få kan konkurrere med, sier Tine Moe Løvberg, administrerende direktør i Bold Scandinavia.

Skraastad har ifølge en melding fra Noa-byrået Bold «jobbet i designbransjen i over 20 år og har gjennom årene vært del av noen av Norges mest kreative miljøer». Hun kommer sist fra Anti der hun har vært de seneste åtte årene.

- Det er ikke ofte det dukker opp slike muligheter som den jeg nå har fått hos Bold Scandinavia og jeg er veldig glad for å endelig være på plass. Bold har et faglig veldig dyktig miljø, i tillegg til å være et byrå med veldig fine folk. Bold er et byrå med høyt fokus på samspillet mellom strategi og kreativitet og har store ambisjoner for tiden fremover. Jeg håper at jeg med min erfaring og kompetanse kan bidra til å utvikle Bold sammen med alle her og ser også frem til å bli en del av det større miljøet rundt Bold som finnes her på NoA-huset, sier Hege Skraastad.