Byråleder Nora Gaupseth er ny byråleder i designbyrået Bielke & Yang. Hun kommer fra stillingen som daglig leder i vekstbyrået Simpleness.

- Bielke&Yang har hatt en sunn og stødig vekst siden oppstarten i 2012, og er nå inne i en spennende fase med fokus på videreutvikling og ytterligere profesjonalisering – et arbeid jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Gaupseth.

- Siden Martin og jeg startet Bielke & Yang har vi, som de fleste gründere, hatt mange hatter og roller. Nå går vi inn i et nytt kapittel med fokus på å profesjonalisere alle ledd i bedriften – og vi er utrolig stolte av å la Nora lede an som byråleder. Hun er like skarp og effektiv som hun er varm og morsom og vi gleder oss til å videreutvikle selskapet sammen, sier Christian Bielke, daglig leder og partner i Bielke & Yang.

Det ti år gamle byrået henter samtidig inn seniordesigner Sofie Platou, tidligere designer og team lead for grafisk- og digital design i Snøhetta, hvor hun blant annet har jobbet med kunder som Wikipedia, Moniker og Le Monde.

- Bielke & Yangs helhetlige tilnærming til design, og deres fokus på hvordan faget påvirker mennesker og samfunnet vi lever i, er veldig spennende. Jeg gleder meg til å utforske dette videre sammen med
noen av de flinkeste designerne jeg vet om, sier Platou.

Prosjektleder Felix Bryngell er den tredje og siste nyansettelsen. Han er tidligere Team Lead Project Manager hos Universal Music, hvor han blant annet har utviklet merkevare- og markedsføringsstrategier for artister som Astrid S, Dagny og Emilie Nicolas.

- Bielke & Yang er ikke bare ekstraordinære på alt de gjør når det gjelder kvalitet, helhet og tydelighet, men er også en gjeng med fantastiske mennesker som jeg er veldig stolt av å nå kunne være en del av, sier Bryngell.