Martech selskapet InZynk hjelper kunder innen blant annet IT, Telekom og Manufactoring å vinne avtaler med sin egenutviklete B2B-plattform. 

- Vi har bygget en plattform som kan håndplukke selskap i hele verden. Bedriftene er matchet med IP-adresser og vår plattform er koblet mot media i hele verden, sier med-grunnlegger i InZynk, Pål Lind

Økte omsetning med Sverige-kontor
Det nordiskbaserte selskapet ble grunnlagt i 2017 og startet i 2019 et datterselskap med kontor i Sverige. På kundelisten finner man verdensledende B2B-aktører innen flere bransjer. 

- Vi ser en fantastisk mulighet for å være med å hjelpe til med å skape den digitale selgeren og markedsføringen som virkelig kommer gjennom all informasjonsstøyet som B2B-selskap utsettes for. Nøkkelen er å posisjonere vår kunde unikt med høyest mulig relevant kommunikasjon mot sine viktigste kunder og prospekts, overfor langt flere personer enn hva selgerne kan nå på egenhånd, sier Lind. 

Selskapet åpnet kontoret i Sverige da de så at mange av kundene var nordiske – og samme år som de åpnet Sverige-kontoret omsatte de for 3,9 millioner kroner. 

Med et godt 2019 bak seg, med en omsetning på 3,9 millioner kroner for konsernet samlet, så ble 2020 preget av koronapandemien. Omsetningen gikk ned til 2,8 millioner, men den trenden snudde allerede i 2021. Da omsatte selskapet samlet for mer enn tredoblet sammenlignet med året før. 

- I 2021 begynte markedet å røre på seg igjen. Vi ansatte en ekstern daglig leder og begynte å bygge opp teamet med nøkkelpersoner innen tech, produkt og salg. Samtlige med mer enn ti års erfaring innen vår nisje som Account-Based Marketing. Videreutviklingen av plattformen skyter nå fart, sier Lind. 

Ny satsing
Omsetningen for fjoråret endte på 12 millioner kroner, mens driftsresultat endte på 600.000. Målet for i år å mer enn doble omsetningen og ende på mellom 25-26 millioner kroner. 

- 2022 har startet med full fart og målet er at vi ved årets slutt har blitt et hybridselskapet med både managed service og Saas. Vi er midt oppe i lanseringen av vår self-service-satsing. Utfordringene fremover er å finne de rette personene som kan være med i neste fase, sier Lind som har store mål for fremtiden. 

- På kort tid har vi fått gleden av å jobbe med flere av verdens største selskaper. I dag er vi en sterk aktør i Norden, men vårt mål er å bli nummer én i Europa innen ABM, sier Lind. 

InZynk består i dag av ti ansatte og har om lag 100 kunder i Europa, Afrika og Midtøsten samt USA. 

Her kan du se alle regnskapstallene til InZynk i Norge for 2021. Alle tall i MNOK.

InZynk 2021 2020 Endring i %
Omsetning 5,4 1,9 + 184
Driftsresultat 0,5 0,3 + 66,7
Resultat før skatt 0,5 0,2 + 150