I løpet av sommeren har Knowit Experience hentet to nye medarbeidere for å styrke sin satsing innenfor netthandel. De erfarne rådgiverne Preben Nesheim og Tonje Sperre har fortid i henholdsvis Floyd og Porterbuddy.

Nesheim trer inn i stillingen som seniorrådgiver. Han har de siste åtte årene jobbet med å utvikle nettbutikken til klesmerket Floyd fra å være en av de mindre, til nå å være en større aktør på markedet.

- Jeg ser frem til å bidra med min erfaring og kompetanse, og jobbe sammen med de beste innen ulike fagområder for å skape fantastiske netthandelsløsninger, sier han og legger til:

- Jeg ser også frem til å jobbe i et firma som Knowit.

I tillegg til å ha hatt ansvaret for utvikling og brukeropplevelse i Floyd, har Nesheim hatt en sentral rolle i arbeidet med å rigge nettbutikken for fremtiden.

Sperre har gått inn i rollen som strategisk rådgiver for ecommerce. Hun har blant annet vært head of customer service, ansvarlig for transport og toll, og prosesseier for tekniske integrasjoner mot nettbutikkunder i Helthjem og Porterbuddy. Gjennom sine ulike roller har hun opparbeidet seg kunnskap om bransjen, og har jobbet med flere store aktører.

- Etter å ha jobbet tett på mange av de største nettbutikkene i Norden, ser jeg at det fremdeles finnes større potensial i flere ledd. I Knowit Experience får jeg jobbe med å utfordre og utvikle hele verdikjeden og netthandelen som bransje, sier hun.

- Vil bli viktig
- Netthandel handler om å skape gode kundeopplevelser, som igjen i stor grad dreier seg om å definere gode prosesser og systemer som dekker hele verdikjeden. Med Preben og Tonje på laget styrker vi oss ytterligere på forretningssiden av netthandel, sier Christoffer Endresen, leder for netthandel i Knowit Experience.

I tillegg til deres «gode forståelse av netthandel som forretning» forteller Endresen at de nyansatte har «sterk teknisk kompetanse».

- De tar med seg erfaringer fra implementeringer som vil bli viktig i Knowit Experience sin satsing innenfor det som i dag heter «Composable eCommerce», legger han til.