Adevinta hadde driftsinntekter på 417 millioner euro i andre kvartal 2022, mot 388 millioner euro på samme tid i fjor (justert for oppkjøpet av Ebay Classifieds).

Resultatene legges frem av rubrikkselskapets nye sjef Antoine Jouteau, som nylig tok over jobben etter Rolv Erik Ryssdal. Jouteau overtar et selskap som har fått juling på børsen som følge av utfordringer i bruktbilmarkedet og et tøffere klima for teknologiselskaper.

Nedturen påvirker også Schibsted, som eier 35 prosent av Adevinta.

Les mer: Tar milliardsmell på Adevinta-aksjer

Adevinta lanserte i fjor høst en ny strategi som innebærer at selskapet selger seg ut av en rekke land, som Australia og Sør-Afrika, for å fokusere på fem kjernemarkeder.

- Når vi nå rapporterer om Adevintas kvartalsvise prestasjon, reflekterer jeg over resultatene for første gang som konsernets administrerende direktør. Jeg er veldig fornøyd med hva teamet vårt har fått til til tross for det tøffe makromiljøet, og jeg er spent på de neste stegene konsernet skal ta, sier Antoine Jouteau i resultatmeldingen.

Adevinta hadde et resultat før skatt på 25 millioner euro i andre kvartal, mot et underskudd på 24 millioner euro på samme tid i fjor.