Byråprofil-favoritten, Netlife Design, som de siste årene har slanket staben betydelig, ruster nå kraftig opp. Selskapet henter inn hele fem nye UX-designere, en innholdsdesigner og en tidligere administrassjonssjef som nå vender hjem igjen. Det melder selskapet i en pressemelding tirsdag denne uken. 

Etter å ha hentet syv nyansatte i januar i år, har altså design- og teknologiselskapet ansatt hele 14 nye medarbeidere hittil i 2022. 

Emilie Samuelsen kommer fra studier ved universitetet i Bergen og markedsføringsbyrået Cure, Christoffer Nydahl og Amalie Bauge Skevik rett fra masterutdanning ved AHO i Oslo, Lillian Schmidt fra Helseapps hvor hun blant annet har jobbet mye med Helseboka i pandemitid og sist Camille Rogien som kommer fra DnB.

- Jeg ville jobbe i et design- og innovasjonsdrevet selskap hvor jeg kunne lære fra andre kunnskapsrike designere. Da var Netlife et naturlig valg for meg, sier Camille Rogien i meldingen.

Les også: Kuttet lønnskostnader med 15 millioner kroner - nå er designbyrået tilbake med millionoverskudd

På innhold kommer Andrea Rognan fra jobben som leder av satsingen med innholdsdesign i Sopra Steria.

- Netlife har bærekraft langt fremme i måten de jobber på. Det er ekstremt relevant for alle som jobber innen innholdsdesign (og strengt tatt for alle fagområder), sier Andrea Rognan.

Siste nyankomne er ikke ukjent for Netlife. Anders Aspaas har vært administrasjonssjef i Netlife i seks år. Etter et treårig opphold i helse-startupen Confrere, vender han nå tilbake til sine gamle kollegaer.

- Vi er så fornøyde med å ha sikret oss alle disse syv smarte og fine menneskene på laget vårt. Jeg gleder meg til alt vi sammen skal få til fremover, og ikke minst se kundene våre få gleden av å jobbe med dem, sier Beth Stensen, daglig leder i Netlife.

Felles årsak til valget av Netlife er inntrykket av en sterk kultur som jobber for å lage gode løsninger som funker for folk, skriver byrået i meldingen. 

- Det som er viktig for meg er en kultur med fokus på mennesker og inntrykket er at Netlife er best i klassen på dette, sier Lillian Schmidt, nå designer i Netlife

Les også: Netlife kjøper seg inn i designbyrå: - De har en helt unik bedriftskultur