Knowit Experience og kunden Glamox er kåret til «Best-of-the-best» i den prestisjetunge designkonkurransen Red Dot Awards for den visuelle identiteten til Glamox. Prisen får de i kategorien Brand & Communication.

Glamox er et norsk industrikonsern som utvikler, produserer og distribuerer belysningsløsninger. Den nye visuelle identiteten var et resultat av en strategiprosess selskapet igangsatte i 2019. 

- Vi er både stolte og takknemlige for muligheten til å jobbe tett sammen med Glamox for å utvikle en slagkraftig og tydelig visuell identitet som støtter opp under de verdier og strategiske ambisjoner Glamox har for sin merkevare, sier Marc Ligeti, lead designer i Knowit Experience.

- Prosessen har vist oss hvor viktig det er med god kommunikasjon og reelt samarbeid mellom ulike fagpersoner og miljøer i jakten på de beste løsningene, sier Nina Hol, Group Marketing Director ved Glamox. 

Knowit (tidligere kjent som Creuna) har også tidligere blitt tildelt Red Dot for sitt arbeid med merkevarer og visuelle identiteter. Dette er andre gang de blir tildelt utmerkelsen «best av de beste». Sist var det for sitt arbeid med Oslo kommune, også da med Marc Ligeti som lead designer.

Red Dot Award vil bli tildelt Knowit Experience/Glamox i Berlin 28. oktober.

Se presentasjonen av den visuelle profilen her: