- For å lykkes med å utvikle innovative og bærekraftige digitale produkter og tjenester, trenger vi designere som er strategiske, kreative, nysgjerrige og i tillegg gode lagspillere, sier Hans Christian Øren, leder for avdelingen for kreativitet og engasjement.

Byrået har nå hentet inn hele åtte nye designere til sin designavdeling, og de nyansatte passer, ifølge Øren, perfekt inn. Nye inn er Joacim Sjöberg, Monika Tronsmed, Stine Sæter, Anna Enge, Rodrigo Qvale, Jenny Holmsten, Tua Henry og Mila Orrillo

- At de har erfaring som spenner fra å bygge opp strikke-community til å gi ut bøker om planter, understreker hvor viktig ulik kompetanse og mangfold er for å lykkes med innovasjons. Felles for alle våre ansatte er at de er både bra folk og fantastiske håndverkere, forklarer Øren.

Senior UX-designer Holmsten kommer fra Designworks, BMW Group. Hun har designet alt fra smarte toaletter i Japan til app for Rolls Royce. Selv forteller hun at hun var på utkikk etter nye erfaringer og andre typer kunder for å utvikle seg som designer.

- NoA Ignite er et sted hvor jeg så muligheter rundt både metodikk og problemstillinger knyttet til miljø og bærekraft, forteller hun.

Grønn profil
Tronsmed er hentet fra Hyper og vil bruke bakgrunnen sin fra merkevarebygging til å styrke de digitale løsningene byrået lager for kundene.

- I tillegg er jeg opptatt av å bruke NoA Ignites bærekraftfokus til å påvirke folks valg og bidra til et mer bærekraftig samfunn gjennom design, sier Tronsmed.

Qvale kommer fra samme rolle som Tronsmed, men i No Isolation. Han har bakgrunn som dansekunstner, pedagog og produsent.

- Da jeg bestemte meg for å ta en ny utdanning, ønsket jeg å gå videre innenfor et fagfelt hvor jeg følte at det var overføringsverdi fra mitt tidligere arbeid. Summen av mye erfaring med fasilitering av prosesser og konseptutvikling, samt min interesse for mennesker, gjorde at jeg valgte tjenestedesign, forklarer Qvale, som på fritiden holder kurs og foredrag om grønne inneplanter.

Foredragene holder han sammen med ektemannen sin, og sammen har de Instagram-kontoen @plant_papis. De har også gitt ut boken «Stiklinger - liten plante stor glede» og hatt TV-program på Matkanalen.

- Som å komme hjem
Designer Enge går fra 13 år med gründerliv i garnbutikken Pickles. I tillegg har hun bekgrunn fra McCann.

- Som gründer har man mange hatter og i Pickles har jeg gjort alt fra strategi og produktutvikling av fysiske og digitale produkter, til administrasjon og ledelse, forteller hun.

- Jeg valgte NoA Ignite fordi de er mer kreativt fundamenterte enn andre konsulentselskaper, og har et veldig spennende hus og miljø samlet. Dessuten opplevde jeg at jeg hadde kommet hjem da jeg møtte folka her, legger hun til.

Byrået har også ansatt CRM Data Analyst Orrillo fra Norwegian, Henry fra Berghs School of Communication, Sjöberg fra Dekode og UX-designer Sæter.