Christoffer Reina tar over roret for Prisjakt Norge fra 1. august. Reina har allerede erfaring fra pris- og produktssammenligningstjenesten, og rykker opp fra stillingen som nordisk salgssjef i selskapet.

- I dagens urolige, privatøkonomiske tider, og i en stadig tettere prisjungel, spiller vi en viktig rolle i å hjelpe forbrukerne å ta bedre kjøpsbeslutninger. Det gjør vi gjennom å samle inn og formidle troverdig informasjon om butikker, produkter og priser. Jeg gleder meg til å lede den norske avdelingens videre vekst, som støttespiller for forbrukere, produsenter og de som driver nettbutikkene, sier Reina.

Prisjakt feirer 20 år i år og har om lag 460.000 unike norske brukere i uken. Tjenesten sammenligner priser og produktegenskaper fra nærmere 2600 norske nettbutikker og finnes i Sverige, Danmark, Finland, New Zealand, Frankrike og Storbritannia i tillegg til Norge

- Vår forbrukerportal er en sentral del av den norske detaljhandelen, og deler åpent verdifull innsikt om prisbilder og kundeadferd. Det gir gode forutsetninger for Christoffer og våre kolleger til å styrke våre relasjoner med brukere og e-handlere, produsenter og leverandører, sier Prisjakts internasjonale toppsjef, Peter Greberg.