Oslo-kontoret til design-og innovasjonsbyrået EY Doberman runder ti ansatte omtrent samtidig som de runder ett år på markedet.

- Ambisjonen vår er å hjelpe virksomheter identifisere sin foretrukne fremtid og agere på dette potensialet gjennom å utvikle transformative produkter. EY Doberman har 20 års historikk med å lage produkter og opplevelser som har vært gamechangere i sin kategori. For å fortsette med dette har vi behov for de skarpeste hodene med unik spisskompetanse, og med Levi, Fredrik og Halina får vi inn tre personer som alle er glimrende innen sitt felt og vil løfte oss på veien videre, sier byråleder Behnam Farazollahi.

Halina Haanæs kommer fra stillingen som produktsjef i Vipps og driver i tillegg podkasten «Product Club». I EY Doberman skal hun jobbe med å forsterke og drive produktutviklingen.

- Jeg synes de mest magnetiske produktene oppstår når merkevare og visuell identitet er like viktig som de andre delene av produktutviklingen. Som produktsjef i Vipps kom jeg til dekket bord med Norges best likte merkevare som lå som et fundament for alt vi gjorde, og jeg fikk virkelig oppleve hvor viktig en solid identitet er for hele produktet. Da jeg så hva slags designtalenter EY Doberman allerede hadde fått med på laget var det vanskelig å si nei til å være med på å forme produktstrategien fremover, og sammen lage produkter og merkevarer i verdensklasse, sier hun.

Fredrik Lien Bjørgmo forlater en jobb som designer i Iterate til fordel for EY Doberman.

- Rent kynisk handler det om at EY Doberman har det beste utgangspunktet for å forme meningsfylte og innflytelsesrike merkevarer og produkter. For en fyr som er opptatt av sånt ville det vært unaturlig å ikke utnytte og utvikle det utgangspunktet, sier han.

Levi Bergqvist kommer sist fra stilling som senior designer i Netlife.

- Med min bakgrunn innenfor visuell identitet, print, rom, motion og digitale produkter var EY Doberman byrået jeg egentlig ikke visste at jeg ventet på. Menneskene som har startet det opp er et nydelig utgangspunkt. Elsker ambisjonsnivået og gleder meg til å være med å utvikle hvordan vi skal jobbe med brand og produkt sammen. It’s go time, avslutter Levi Bergqvist.

Les også: Neue Design-sjefen slutter - skal lede EY Dobermans nye Oslo-kontor