Ellen Cabrinetti Meum skal lede Tech-teamet i Schibsted Partnerstudio. Hun har tidligere jobbet som Schibsted-selger og vant prisen for Norges beste medieselger i 2018.

- Vi konkurrerer i et vanskelig marked nå, med svært mange content-byråer som gjør det veldig bra. Derfor er det gledelig at Ellen er på vårt lag. Hun kjenner godt til konkurransen i markedet, og vet hva som skal til for å skille seg ut, sier Mikaela Folkestad, daglig leder i Schibsted Partnerstudio i en melding. 

Hun forteller at Schibsted Partnerstudio har som mål å være blant de beste content-byråene i verden.

- Da er det helt nødvendig med nye og kule måter å presentere innholdet vårt på, fortsetter Folkestad.

I tillegg henter Schibsted Partnerstudio inn David Gustavsen Tveten og Jonas Wikborg

–  Det å snakke om innovasjon er enkelt. Å være dem som faktisk skaper de nye og gode løsningene, er vanskeligere. Derfor ansetter vi tre nye personer som skal være med på å gjøre nettopp dette, sier Folkestad. 

Tveten går inn i en nyopprettet stilling som visuell lead. Han har vært tidligere vært ansatt i Partnerstudio, men har det siste året jobbet i Amnesty International som kommunikasjonsrådgiver. 

- David kommer til å ha en viktig rolle i vår utvikling. Som visuell lead skal han ha et overblikk over alt som beveger seg i markedet på tech-fronten, og egentlig være nøkkelen til vår innovasjon på den fronten, sier Folkestad. 

Wikborg begynner i stillingen som designer. Han har erfaring fra VG-redaksjonen. Han har studert journalistikk og gått på linjen for design, bruk og interaksjon ved UiO.

– Denne stillingen passer Jonas perfekt, da han på mange måter får kombinert de to utdanningsløpene han har gått: En designer som også er journalist. Det kan egentlig ikke bli bedre enn det, sier Folkestad.