Anna Maridal kommer fra stillingen som produktansvarlig i Schibsted hvor hun blant annet har hatt ansvar for selskapets interne datastyringssystem, og vært delaktig i å utvikle Schibsted til et integrert produkt- og teknologiselskap.

1. april gikk hun inn i stillingen som VP of Data Products for proptech-selskapet Marketer Real Estate Technologies. Her vil hun ha det overordnede ansvaret for eiendomsportalene eiendom.no og newbuilds.com.

- Dette ble en mulighet jeg ikke kunne si nei til da den først lå på bordet, sier Maridal.

- Jeg har alltid ønsket nye utfordringer velkommen og her ser jeg at jeg både kan utnytte min kompetanse og mine erfaringer på en utfyllende måte, samtidig som jeg kan ta store steg i min egen profesjonelle utvikling. Nå har jeg allerede rukket å være her noen uker og jeg ser frem til å kunne bidra med full tyngde til alt Marketer skal få til i årene fremover, fortsetter hun.

Administrerende direktør i Marketer, Amir F. Habhab, er glad for å ha fått på plass Maridal.

- Vi er svært glade for å kunne innlemme Anna i vårt team. Vi har gjennom det siste halvannet året investert betydelige ressurser i våre portaler for nybygg, og når vi nå hadde behov for en ny leder for disse områdene kunne vi ikke funnet en bedre person til å lede portalene fremover. Annas bakgrunn fra Schibsted, hennes relevante kompetanse i produktledelse og ikke minst hennes væremåte og personlighet gjør at hun passer veldig godt inn i Marketer, sier Habhab.

Marketer er en verdensledende leverandør av automatiserte og Al-drevne løsninger rettet mot eiendomsmarkedet. Selskapet betjener i dag kunder i 17 land og har totalt 195 ansatte.