Det digitale klesmerket MediumTall, som lager klær for høye folk, har ansatt Tommy Borge Arnesen som sjef for CRM- og lojalitetsmarkedsføring. Selv forteller han at han har kjent til klesmerket som en merkevare han selv har et personlig forhold til.

- Med mine 208 cm på strømpelesten hadde jeg allerede vært fast kunde i flere år før jeg så at de var på utkikk etter noen med min kompetanse, sier han.

Han har lang fartstid innen digital markedsføring og har de siste årene jobbet med CRM og lojalitetsmarkedsføring for apotekkjeden Apotek 1.

- Å bli med på denne reisen, og samtidig få være med på å påvirke retningen selskapet skal gå i, synes jeg er utrolig spennende. Om man ser på min egeninteresse i merkevaren og min dedikasjon til CRM-faget, er jo dette en «match mad in heaven», sier Arnesen.

Kristoffer Liabø, daglig leder og cofounder i Medium Tall, beskriver bakgrunnen til Arnesen som spennende.

- Først og fremst innen CRM og lojalitet, men han har også mye erfaring fra ulike grener innen digital markedsføring og produksjon som vil komme godt med i hans rolle. Vi er rett og slett veldig fornøyde med nok en solid nysignering i selskapet, sier han.

Les også: Digitalt klesmerke vil satse internasjonalt - henter fra Frank & Dick

Konkurranse fra utenlandske aktører
Liabø forteller at de har en ambisjon om å bli verdensledende på klær til høye mennesker.

- Tidligere i år gjorde vi en rebranding, og har nå fått fra å være veldig produktorienterte til å bygge en solid merkevare i både Norge og internasjonalt, sier han.

I Norge har de en foreløpig unik posisjon som tilbyder av klær spesielt tilpasset høye mennesker.

- Men vi ser mye konkurranse fra aktører i utlandet. Derfor anser vi det som svært viktig å satse på lojalitetsmarkedsføring for å bygge gode relasjoner til våre kunder, både i Norge og i utlandet, fortsetter han.