Heydays har ansatt Sun Helen Isdahl Kalvenes og Solenn Robic som nye designere. 

- Vi er så stolte over at nettopp disse talentfulle og fine menneskene nå blir en del av Heydays. Begge besitter enestående kvalifikasjoner, og evner å skape unike digitale og estetiske opplevelser som blender inn i livene våre på en mer naturlig og mindre påtrengende måte. Det er ingen tvil om at disse to kommer til å forme Heydays og være toneangivende for vår reise videre, sier daglig leder i Heydays, Sanda Zahirovic.

Sun Helen Isdahl Kalvenes er utdannet skriftdesigner ved Royal Academy of Art i Hague og har en Bachelorgrad fra Royal Danish Academy of Fine Arts school of Design i København. Hun kommer sist fra rollen som Communications Designer for Meta Open Arts, som drives av Facebook-eieren, og har tidligere jobbet på prosjekter for Google og Notion.

Kalvenes har tidligere jobbet sammen med Heydays-sjefen i Melvær & Co i Stavanger.

- Heydays har vært på radaren min i mange år. Det er ikke mange norske byråer som har klart å oppnå internasjonal oppmerksomhet for håndverket, slik de har. Deres metodikk er svært appellerende. Arbeidet er drevet frem av nysgjerrighet, utforskning av nye verktøy og teknologi. Jeg ser frem til å bli en del av denne gjengen, sier Kalvenes.

Solenn Robic kan vise til bred erfaring innen merkevarebygging. De siste årene som frilanser. Hun har jobbet for merkevarer som Tidal Brazil, Marina Abramovic Institute, Heiniken og Becks.

Rekrutteringen er et resultat av et internasjonalt søk etter designere. Solenn Robic skal ha slått 300 søkere fra hele verden til stillingen.

- Hun pusher virkelig digitale estetiske grenser og er svært opptatt av mennesket og hvordan designet tas i bruk og oppleves, sier Lars Kjelsnes, Design Director og gründer i Heydays.

– Jeg er så stolt over å få begynne i Heydays. Vi deler samme verdier for faget og har et ønske om å skape mindre støy i en allerede støyende verden, så dette føles ut som en perfekt match! For meg er det viktig å forstå mennesket og deres behov, det er selve kjernen i hvordan jeg jobber, hos Heydays får jeg dypdykke ned i innsiktsprosessen og lage kompromissløst design, sier Solenn Robic.