I oktober i fjor åpnet merkevare- og designbyrået Everland kontor i Oslo. Rikke Hatlo, som opprinnelig var Design Lead for den norske avdelingen, er nå forfremmet til Design Director. Et grep som beskrives som «strategisk for å sikre byråets tilstedeværelse i fremtiden.

- Jeg er så stolt over hva teamet vårt har oppnådd denne korte tiden. Jeg gleder meg til hva fremtiden bringer, og fortsetter arbeidet med å posisjonere Everland som en vesentlig aktør i bransjen, sier Hatlo selv.

Hun er utdannet grafisk designer og har tidligere vært seniordesigner i Dinamo. Der jobbet hun blant annet med merkevarestrategi og identitetsdesign for Norsk Tipping og Vinmonopolet. Det siste halve året har hun imidlertid vært pådriver for blant annet et større samarbeid med Rema 1000. Hun har også sittet i årets Visuelt-jury.

Everland arbeider globalt i og utenfor Skandinavia, og siden oppstarten har det norske teamet på nå fire ansatte blant annet vært i full gang med rebranding for nevnte Rema 1000. I tillegg har de kunder som Carlsberg, Danone, Hanegal, Orkla Foods, Tindle og GP Batteries.