Kommunikasjonsrådgiver Tania Faye Goffredo med spisskompetanse innen visuell kommunikasjon starter opp i PR- og kommunikasjonsbyrået Corporate Communication. Byrået har i flere år samarbeidet med Goffredo på en rekke kundeprosjekter og nå formaliseres samarbeidet.

- Jeg bistår mange store børsnoterte selskaper med å løse deres kommunikasjonsbehov. Ved flere anledninger de seneste årene har veien min krysset Corporate Communications. Vi samarbeider utrolig godt og har komplementære ferdigheter, så jeg føler at dette er et riktig valg for begge parter, sier Goffredo.

Goffredo er født og oppvokst på New Zealand, men har bodd i Norge i 15 år. Hun har erfaring fra flere kommunikasjons- og markedsføringsroller i Aker Solutions, og de seneste åtte årene har hun drevet sitt eget selskap innen visuell kommunikasjon, inkludert grafisk design.

- Tania innehar en nærmest uslåelig kombinasjon av kreativitet, øye for detaljer og en arbeidsstruktur som selv den mest hardbarkede strukturkapitalisten blir imponert over. Hun evner å presentere komplisert og tørt innhold på en lettforståelig og overbevisende måte, og vi vet at mange av kundene våre vil verdsette denne kompetansen, sier daglig leder og partner i Corporate Communications, Kaia Tetlie.

Corporate Communications bistår kunder med kommunikasjons- og medierådgiving, finansiell kommunikasjon, krisehåndtering, samt samfunns- og myndighetskontakt.

- Det er mange måter å fortelle en historie og presentere ulike budskap. Vi vet at 65 prosent av verdens befolkning lærer best gjennom visuell kommunikasjon, og dette er viktig uansett om du skal lage en finansiell rapport, selskapspresentasjon, ny hjemmeside, et nyhetsbrev, innhold til sosiale medier eller finne illustrasjon til din neste pressemelding. Det er derfor naturlig for oss å tilby mer av denne kompetansen hos oss, sier Tetlie.

Selskapet hadde en byråinntekt på 71,6 millioner kroner i 2021, opp fra 52, 4 millioner kroner i 2020, tilsvarende en økning på 36,6 prosent. Etter ansettelsen av Goffredo teller selskapet 25 medarbeidere, hvorav 15 er partnere.