Design Container har flyttet inn i nye lokaler på Youngstorget i Torggata 15, og skriver i en melding at de har klargjort plaser til tre nye ansatte: Gerd Bråten, Odin Ottem Berntsen og Rebeca Bacolod. 

Med 800 kvm å boltre seg på midt i Oslo, planlegger designbyrået ifølge meldingen å  fortsette veksten med flere ansettelser i neste kvartal. 

- Vi er veldig glade for at vi har fått flere dyktige tilskudd med på laget. Bacolod og Bråten er allerede godt i gang med å utvikle gode løsninger for våre kunder, mens Ottem Berntsen er et flott tillegg som prosjektleder. Vi har med disse tre ansettelsene styrket alle våre avdelinger, og ser frem til å fortsette å tilby våre kunder kreative og innovative leveranser, sier Kaia Gulsvik, som er en av lederne i Design Container. 

Dette er de nye ansatte
Gerd Bråten
, som ansettes som utvikler og UX-designer, har en bachelorgrad innen web- og interaksjonsdesign fra Norges Kreative Fagskole. Bråten kommer fra Try Apt, og har tidligere jobbet i Dekode og Per Høj (Saatchi & Saatchi). 

- Jeg synes det er fint at Design Container kan tilby en hybrid og fleksibel hverdag med varierte og ulike oppgaver i både design og programmering - noe jeg trives veldig godt med! Det har vært en hyggelig start i ny jobb med hyggelige og flinke kollegaer, sier hun. 

Odin Ottem Berntsen er ansatt som ny prosjektleder og har bred erfaring fra både startup-miljøet og Vinmonopolet, hvor han har jobbet med alt fra UX-design og apputvikling til anbudsprosesser og e-læring. 

- Med dybdeforståelse for store og små selskaper er jeg veldig klar for å ta rollen som prosjektleder hos Design Container. Jeg likte bredden av prosjekter de hadde, men også det unge og dyktige miljøet de har, sier Berntsen. 

Designeren Rebeca Bacolod har tidligere jobbet i roller som designer og Art Director med fokus på konseptutvikling, merkevarebygging og identitet. 

- Etter å ha jobbet med fokus på merkevarebygging i flere år var jeg ute etter å utvikle meg enda mer som designer. Design Container er et miljø med masse kompetanse som jobber i kryssfeltet mellom design og utvikling så det føles som et bra sted å kunne ta på meg nye utfordringer, sier Bacolod. 

Designbyrået har i tillegg hatt praksisstudent Daniel Hammer Garry med på laget. Han studerer prosjektledelse på Fagskolen Kristiania, og skal ha vist stor entusiasme for prosjektledelse av interne og eksterne prosjekter.