Bielke & Yang styrker seg på merkevare og innhold med ansettelsen av Maja Håkenstad og Åsmund Holien Mo

Håkenstad er hentet tilbake til Norge for å jobbe som designer i Bielke & Yang etter ni år i London. Der har hun jobbet for gallerier, universiteter, offentlig sektor og større internasjonale selskaper. 

- I tillegg til å levere verdens beste design, skiller Bielke & Yang seg ut ved å alltid være åpne for innovasjon og lekenhet – og så har de de skjønneste kollegaene du får! En glede å kunne skryte av å jobbe her, sier hun.

- Det er sjeldent man møter på så kvalitetsbevisste, ambisiøse og strukturerte frilansere som Maja - og jeg er så glad for at hun valgte å bli en del av oss. Maja har jobbet som innleid designer siden høsten 2021, og vi er i gang med flere større identitetsprosjekter og gleder oss til veien videre, sier daglig leder Christian Bielke.

Åsmund Holien Mo kommet fra en stilling som videoprodusent og fotograf i Cappelen Damm og har også jobbet for kunder som Oda, SV, Hjemmelegene, Wanda og Pexip.

- Vi har samarbeidet med Åsmund på en rekke prosjekter tidligere - og helt siden vi jobbet sammen første gang skjønte vi at det var noe spesielt med han. Han har et unikt øye for kvalitet, samtidig som han ser de store linjene og jobber strategisk med historiefortelling via film og foto, sier Bielke.

- Jeg har alltid sett opp til og vært imponert over hvor helhetlig Bielke & Yang jobber med identitet og merkevare, og gleder meg nå til å kunne gjøre film og fotografering til en enda mer integrert del av hvordan vi jobber, sier Mo.

Bielke & Yang teller nå 16 ansatte.