Tormod Olsen er ansatt som sjef for forretningsutvikling, eller Head of Business Development, i digitalbyrået og it-utviklingsselskapet Journey Group, med særlig ansvar for kommersiell utvikling av den norske og svenske virksomheten.

- Jeg har jobbet med markedsføring siden displaybannere var nytt og spennende og vi krysset fingre for at det leverte. Nå har verden kommet mye lenger og det blir spennende å jobbe med å levere de neste og beste markedsføringsløsningene, sammen med gjengen i Journey, sier Olsen i en melding.

Journey Group har vokst kraftig i omsetning de seneste årene. I 2020 hadde selskapet en omsetning på i overkant av 30 millioner, men i et intervju med Dagens Næringsliv kunne gründeren Erling Løken Andersen fortelle at selskape nå omsetter for 80 millioner kroner. 

Den nye forretningsutvikleren Tormod Olsen mener Journey er et byrå som «ikke er som alle andre byråer».

- Journey er et byrå der fremtiden ikke er satt, men spennende, fremoverlent og helt garantert til fordel alle som er i, med og rundt Journey. Jeg er ikke 100 prosent sikker på hva jeg går til, men jeg vet at det ikke blir kjedelig, sier han. 

Olsen startet sin karriere i Color Lines online markedsavdeling. Deretter gikk han videre til Aegis-byrået Carat Interactive, hvor han jobbet med nett- og mobilmarkedsføring i fire år, før et opphold som byråansvarlig i Dagbladet.

Olsen har også jobbet som markedsdirektør i Ticketmaster Norge i syv år. De siste fire årene har han vært administrerende direktør i Arena Oslo, en innovasjonsklynge fokusert på reiseliv og kreativ næring i Oslo. 

Journey Group teller nå 55 ansatte i Oslo og Stockholm. Byrået har den siste perioden ansatt COO som Malin Maarud COO og kommersiell leder Petter Høie som kommersiell leder.