Caroline Weseth kommer fra Publicis og Kitchen hvor hun har jobbet som designer i om lag åtte år. I Kitchen har hun jobbet med annonsører som Statens Vegvesen, Bufdir, Helsedirektoratet og Burger King.

- Caroline er en særdeles dyktig og erfaren designer som har alle kvalifikasjoner som vi så etter i en ny designer. I tillegg er hun en fantastisk positiv og sosial person som passer perfekt inn i miljøet vårt, sier daglig leder i Pol, Therese Becke, om sin nyeste signering.

- Vi er utrolig glade over at hun valgte å bli en del av Pol, fortsetter hun.

Weseth startet i Pol 1.mars, og er allerede i gang med prosjekter for flere av byråets kunder.

- Jeg er utrolig takknemlig for å få muligheten til å jobbe med så mange dyktige og hyggelige folk, og jeg gleder meg til å være med på å lage fine og inspirerende jobber i Pol fremover. Det føles helt riktig å gå fra «Kitchen-familien» og inn i den veldig hyggelige Pol-gjengen. Dette blir bra, sier Weseth.