15 personer fordelt på fagområdene design, teknologi og prosjektledelse har allerede funnet vegen til kontorene til konsulentselskapet Variant Oslo. Ytterligere seks har signert kontrakt hvilket vil si at 21 personer er ansatt før selskapet fyller ett år.

- Rekrutteringsjobben har vært intens, men givende. Jeg synes vi har lykkes godt med å tiltrekke oss dyktige folk fra alle de relevante fagområdene, godt spredt i erfaringsnivå fra nyutdannete og oppover. Og ikke minst folk som deler våre verdier og som ønsker å bidra til kulturen vår med raushet, åpenhet og læreglede i sentrum. Vi mener vi er det mest reale konsulentselskapet i landet, og det klarer vi ikke å fortsette å være med mindre alle variantene som kommer inn er minst like reale som oss, sier daglig leder i selskapet, Linn Sandvik.

Hun mener samtidig at de har lykkes i å oppnå det en godt faglig mangold med ansatte som kommer fra kundesiden, startups, byråer og andre konsulenthus.

- Dette ser vi på som en styrke når det gjelder å forstå våre kunders behov, og for å kunne tilby riktig kompetanse til riktig tid. Og beviset er tydelig – vi har allerede en solid liste med kunder som setter pris på tjenestene vi tilbyr, Sandvik.