Det oslobaserte digitalbyrået Northern Beat kan være godt fornøyd med 2021. Da leverte selskapet en omsetning på 65 millioner og et resultat før skatt på nesten 10 millioner. Dette er 27 prosent i økt omsetning og en økning i resultatet på 38 prosent fra 2020-tallene.

Northern Beat er en del av den skandinaviske byrågruppen Nova Consulting Group, som nylig også la frem tall for fjoråret.

Les mer: Nova Consulting Group nærmer seg en halv milliard etter kraftig vekst i Sverige

Kampanje skrev i fjor om hvordan Northern Beat opplevde vekst og ansatte fire nye. Daglig leder i digitalbyrået, Ørjan Clausen, er godt fornøyd med 2021 og forteller at de ansatte er det viktigste for selskapet.

- Vi er veldig fornøyde med resultatet for 2021. Nå har vi bygget på med flinke folk, noe som er det viktigste for oss siden vi ikke har noe annet produkt enn de ansatte. Vi er opptatt av at våre designere blir brukt til det de er ansatt som, og ikke blir satt til interne oppgaver som salg eller presentasjonsmateriell, forteller Clausen til Kampanje.

Northern Beat er i dag 33 ansatte, men blir 35 før sommeren. Blant deres nyansatte er Susanne Kvernmo Holgernes, som kommer fra NRK, Kristine Joramo fra Beining & Bogen og Tommy Fjeldheim fra Documaster.

- Hva ser dere frem til i 2022?

- Vi ser frem til å møtes mer fysisk fremover. Det sliter litt på konsulentene å ikke møtes fysisk. Selv om vi har fått til sosiale samlinger har mye av vår hverdagslige dialog skjedd digitalt, det blir bra at vi nå kan ta det fysisk, sier Clausen.

I 2022 har Northern Beat planer om å samarbeide med sitt stockholmbaserte søsterbyrå Fyr som har syv ansatte og ble etablert i januar.

Clausen forteller at de også er på flyttefot i 2022.

- Vi gleder oss til fortsettelsen av 2022, vi skal flytte inn i nytt hus på Karl Johan. Vi har satt et mål om å bikke 72-75 millioner omsetning i år. Vi ønsker å vokse med cirka 15 prosent hvert år. Det er viktig for oss å bygge et godt miljø med en solid kultur. Vi er veldig opptatt av våre ansattes ved og vell, det er viktigere for oss enn selve veksten til bedriften, forteller Clausen.