For et drøyt år siden ble det kjent at de to norske teknologiselskapene Papirfly og Brandmaster, som jobber med markedsføring og lagring av merkevareelementer, slo seg sammen. Nå henter markedsføringsteknologi-gruppen over Lise Tangen Hansen i en nyopprettet stilling som sjef for kundeopplevelser, eller chief experience officer. Hun blir med det ansvarlig for den helhetlige kundereisen i gruppen.

- Jeg er utrolig fornøyd med beslutningen om å bli med på det voksende laget i Papirfly Group. Etter nyheten om at Verdane nå også har valgt å investere i gruppen, finnes det ikke grenser for hva vi kan oppnå sammen, sier nyansatte Hansen.

Hun kommer fra rollen som nestleder i Penetrace, hvor hun også tidligere har vært kundedirektør. I tillegg til sin nye stilling vil Tangen Hansen også inngå i den globale ledergruppen i Papirfly Group.

- Jeg gleder meg til å være med på å forme en enda mer kundesentrisk organisasjon som hjelper merker over hele verden med å vokse, fortsetter hun.

Administrerende direktør Karl Fredrik Lund sier Papirfly Group vokser både i Norden og internasjonalt. 

- Med det øker også behovet for flere dyktige kollegaer som kan ivareta vår voksende kundebase. Kundereisen er et utrolig viktig styringsverktøy, og vi har derfor ansatt Lise i den nyopprettede stillingen for å sikre kundedreven innovasjon i selskapet, sier han.

Papirfly Group har kontorer i åtte land og mer enn en million aktive brukere over hele verden. De gir merkevarer frihet til å lage sine egne markedsføringsmaterialer.