De siste årene har Visma Digital Marketing, eller tidligere Racer som byrået en gang het da det opererte på Nordvestandet, hatt jevn og god vekst av både medarbeidere og kunder. Byråomsetningen endte på 31 millioner kroner og nå satser softwareprodusenten enda mer på sine digitale markedsføringstjenester.

- Vi har bygd opp et sterkt fagmiljø på digital markedsføring over flere år, og vil fremover rekruttere flere sterke fagfolk for å ta nye posisjoner innenfor innsiktsfull, datadrevet markedsføring. Vi ønsker å styrke oss som en nasjonal aktør, sier byråleder Oddbjørn Hatløy.

Visma Digital Marketing er en avdeling i teknologiselskapet Visma Avento, som ble kjøpt opp av Visma i 2019.  Byrået er en totalleverandør av digital markedsføring og kommunikasjon og bistår med strategi og konsept, digital annonsering, innsikt og analyse, programmatisk annonsering og betalt søk. I dag teller den spissede byråsatsingen 21 ansatte. Totalt jobber det 87 i hele Visma Avento som hadde en byråinntekt på 83 millioner kroner og tjente tolv millioner kroner på driften i 2020.

Den som skal lede satsingen i Oslo, som tar plass på Vismas hovedkontor på Skøyen, er Hilde Marks. Hun har bred erfaring fra ulike digitale markedsføringsstilinger i blant annet Opera Software, SkyTV, Synlighet og Viasat. 

- Jeg trives veldig godt med tempoet og mangfoldet man får ved å jobbe i byrå, samtidig er det viktig for meg å være en del av et sterkt fag- og arbeidsmiljø, sier Marks.

Med spisskompetanse på digital markedsføring har Visma Digital Marketing høye ambisjoner om å styrke sin posisjon i markedet, ikke bare for kunder, men også som en attraktiv arbeidsgiver. I dag består Oslo-kontoret av tre ansatte, og i løpet av de neste månedene er målet å bli et fagmiljø på opp mot ti stykker.