Design- og teknologibyrået AntiDiffer har ansatt Mathilde Weiby i en stilling som tjenestedesigner. 

Ifølge en melding fra byrået har Weiby to bachelorgrader fra Høyskolen Kristiania i henholdsvis tjenestedesign og kreativ markedskommunikasjon. Hun har også hatt praksis i Fjord, som er en del av Accenture Interactive, og har hatt rollen som «-alt-mulig-kvinne»  i reklamebyrået Pol. 

- I Mathilde får vi et talent som vi ønsker å utvikle over tid. Hun har en sterk akademisk plattform med sine to bachelorgrader, som har gitt henne et godt fundament med tanke på kreative prosesser og metode, hvordan bearbeide og analysere kunde- og markedsinnsikt, og ikke minst benytte design og teknologi til å utvikle løsninger, sier Ann-Kristin Hansen, byråleder i AntiDiffer.

- At hun også har de personlige egenskapene vi ser etter og allerede fungerer godt med sine kolleger, vitner om at vi har gjort en svært god signering, fortsetter Hansen. 

Nyansatte Weiby sier at hun etter endt praksis var på søjen etter et miljø der hun kunne utvikle seg.

- Ved en tilfeldighet kom jeg i kontakt med AntiDiffer, og etter første samtale var det full klaff, og jeg følte med en gang at dette var et sted jeg virkelig ville være. Det å få bli med i et ferskt byrå som nyutdannet er veldig givende, da man opplever å bli sett og får ta stor del i pågående prosjekter. Her er det absolutt rom for vekst, og jeg gleder meg til å ta del i deres reise, sier hun. 

Antidiffer ble stiftet i 2019, og teller nå over ti ansatte.