Teknologi- og designbyrået Netlife skriver i en pressemelding at de rigger seg for et hektisk og aktivt 2022 med syv nye ansettelser. 

– Vi er så fornøyde med å ha sikret oss disse dyktige folka til laget vårt. De bidrar alle med ulik fagkunnskap, men felles for dem er at de er drivende dyktige på å skape gode resultater og smarte løsninger. De har med seg unik erfaring fra ulike sektorer og skal bidra til at vi styrker vår evne til å jobbe med helheten i kundeopplevelsen i oppdragene våre, samtidig som vi skal lage brukeropplevelser i verdensklasse, sier Beth Stensen, daglig leder i Netlife.

– Kundene våre trenger kompetanse som setter dem i stand til å koble kundeopplevelse mot forretningsmål. Vi skal styrke oss ytterligere på dette feltet i tiden fremover og bygge intet mindre enn Norges råeste fagmiljø for produkt- og tjenesteutvikling, fortsetter hun. 

Les også: Netlife henter fra Ruter: - Skal sørge for at vi alltid er to steg foran

Dette er de nyansatte
Marte Nes ansettes som strategisk rådgiver for produktledelse, mens Ida Notvik ansettes som prosjektleder. Nes kommer fra jobben som leder for pris og brukerbetaling i Ruter, mens Notvik har jobbet som prosjektleder på Norsk Bergverksmuseum.

Rune Aas, som skal jobbe med innhold og kommunikasjon, kommer fra jobben som konverteringsekspert og og analytiker i ARK bokhandel.

Innenfor teknologi er Michael Hermansen godt i gang med å utvikle løsninger i Netlife. Han er nyutdannet innen design og selvlært programmerer på fritiden.

De tre designerne Anne Aagaard, Malin Milder og Sandra Warvik er også klare for Netlife. De hentes fra henholdsvis Oslo Origio, Sopra Steria og Schibsted Partnerstudio. 

– Jeg har hatt en jobb-crush på Netlife lenge og har fulgt med på all kunnskap de deler i mange år. Produktene Netlife leverer er av høy kvalitet og det er noe jeg gleder meg til å være en del av, avslutter Warvik.