Markedsplassen Tise, hvor man kan kjøpe og selge klær brukte klær, har det siste året doblet antall ansatte og ligger an til å doble inntektene fra i fjor. Nå henter de inn Frida Klovning i den nye rollen som Tech Recruiter. Hun kommer fra regnskapsfirmaet Intunor.

- Rekruttering som fagfelt er utrolig undervurdert. Det holder på ingen måte å ha et spennende produkt, team, og teknologi, når markedet er oversvømt av selskaper som roper høyt om hvorfor akkurat de er kulest. Å få Frida på laget gir oss muligheten til å finne folk som er riktig for Tise, og å gi dem en kjempegod opplevelse uansett om de begynner hos oss eller ikke, sier Thomas Bruun, Head of Engineering og utvikler av Tise. Han fortsetter:

- Vi kan også jobbe mer strategisk med rekruttering enn tidligere, som er veldig viktig for ansettelser som vil skje to-tre år frem i tid.

Selskapet har satset på et internt teach-team lokalisert i Oslo og Stockholm.

- Jeg synes det er utrolig spennende og inspirerende å jobbe i Tise med så mye dyktige og engasjerte kollegaer - som sammen jobber for et fantastisk produkt med et enda viktigere budskap. Nå gleder jeg meg til å gjennomføre hyggelige, strukturerte og profesjonelle rekrutteringsprosesser for både kandidater og kollegaer. Hvor kandidatene skal ha en god opplevelse enten det går veien eller ikke, sier Klovning.

Les mer: Brukt-appen Tise dobler antall ansatte - henter inn ledere fra Pareto og Trigger