Tidligere i år skrev Kampanje at bestillingsappene Quickorder og Weorder slo seg sammen. Nå styrker nye Quickorder salgs- og markedsavdelingen i Norge og Norden.

Quickorder er den ledende nordiske leverandøren av ecommerce og digitaliseringsverktøy til restaurantbransjen. De leverer et kassesystem med blant annet integrert mobilbestilling for både takeaway og fra bordet. Nettopp mobilbestilling fra bordet ble mer ettertraktet under pandemien, og selskapet opplever i dag stor pågang av norske restauranter som ønsker å benytte seg av deres løsninger.

For å møte det økte behovet har Quickorder ansatt en ny sjef for PR og innhold på det norske kontoret. Caroline Strømme har jobbet i Coca-Cola de siste fire årene, innen markedsføring og digital kommunikasjon.

- Det som lokket meg til Quickorder er deres unike og fremoverlente strategi. De tilbyr allerede svært etterspurte tjenester, men stopper ikke å utvikle seg til fordel for restauranter som ønsker å drive med god fortjeneste, sier Strømme som gleder seg til å komme i gang.

- Det naturlige neste steget
Også to nye salgsrepresentanterer på plass. En av dem er Aleksa Radman, som kom inn fra TooGoodToGo. Han skal bistå bransjen med konvertering til den mer digitale måten å jobbe effektivt på.

- Quickorder ble det naturlige neste steget for meg, fordi jeg føler at tjenestene virkelig hjelper partnerne våre med å øke sin omsetning og at det igjen appellerer til kundene deres. Jeg gleder meg til å hjelpe partnerne våre med å styrke konseptet sitt, sier han.

Også Gaute Olberg, tidligere salg- og kundeansvarlig i Plorea, kommer inn som salgsrepresentant i Quickorder. I tillegg er det flere nyansatte til det danske kontoret i Odense.

Administrerende direktør i Quickorder, Andy Chen, sier markedet har satt nye krav til restauranteiere og deres servicemedarbeidere.

- Nå har bransjen hatt tid til å validere deres eksisterende systemer under nedstengingen med nye bruksmønstre og forventninger fra gjestene. Vi ser en klar trend innen restaurantnæringen i at markedet beveger seg fra bare å benytte en enkel salgsløsning til en mer «alt i ett»-løsning, sier han.