Marius Sunde og Kim Andre Ottesen kommer begge fra Snøhetta hvor de har jobbet med kunder som Wikipedia, Le Monde, Vestre, Holzweiler, Viti, Bjarne Melgaard og Munchmuseet. 

Det melder designbyrået Heydays i en pressemelding. 

De har sammen utmerket seg med gull i Visuelt ved flere anledninger for deres egne prosjekter, sist med omslagene for artisten Ary som er skapt med kunstig intelligens som designverktøy.

- Heydays sitt fokus på måten design og teknologi påvirker mennesker er noe vi trigges av, og noe vi selv har jobbet lenge med. Sammen får vi nå fortsette med å utforske hvordan dette kan skape dialog med mennesker og bli til strategiske verktøy for merkevarer, sier Ottesen i meldingen. 

- Å dypdykke i det vi elsker mest sammen med noen av de dyktigste designerne vi vet om er både lærerikt, utfordrende og ikke minst veldig gøy. Heydays har over tid bevist at de lykkes med å skape verdi både for mennesker i tillegg til bedrifter gjennom design, og det gleder vi oss til å fortsette med, sier Sunde om sin nye arbeidsplass. 

Med Sunde og Ottesen teller Heydays idag 17 ansatte. Selskapet ble etablert i 2008 og er et selvstendig designstudio der alle eiere er aktive i bedriften. I fjor lanserte de nytt design for blant annet de norske selskapet Wanda og Kron, og de har også NRK, Facebook og Panasonic på kundelisten. 

- Som designere har vi et stort ansvar for de produktene og tjenestene vi setter ut i verden og i folks hverdag. Marius og Kim Andre representerer dette tankesettet fult ut. De har unike verktøykasser innenfor design og teknologi, og pusher både oss og kundene våre til å flette sammen bedre løsninger. Vi er stolte og glade for å ha de ombord, og gleder oss stort til alt vi skal få til sammen fremover, sier daglig leder i Heydays, Thomas Lein.

For et par år siden etablerte Heydays også selskapet Goods, som bistår både Heydays' og egne kunder med bærekraftige emballasjeløsninger. Der har de også gjort flere nyansettelser det siste året. 

Les mer: Goods vokser med grønt design - har doblet antall ansatte