Det norske e-sport selskapet Good Game, som blant annet står bak nettavisen Gamer.no og Telialigaen, går inn som største eier i Level Up. Sistnevnte skal være Norges ledende spillredaksjon på YouTube, Twitch og podkastmarkedet. 

Sammen ønsker selskapene å styrke entusiasmen for gaming og spill, og å videreutvikle forholdene for e-sport i Norge.

- Dette er en innertier av en match. Vi har datet heftig et par år allerede og fikk heldigvis ja da vi til slutt mannet oss opp til å fri, sier Harald Strømme, gründer og styreleder i Good Game, i en melding.

Han er trygg på at dette blir et godt og spennende ekteskap.

- Vi skal tilby norske gamere og e-sport utøvere hele spekteret av tjenester. Gjennom oss skal du både kunne trene, finne motspillere og lagkamerater, finne inspirasjon, konkurrere og holde deg informert om alt som skjer i spillbransjen og e-sportens verden. Å bli sterkere på journalistikk og video-innhold er helt avgjørende for oss, og gjengen i Level Up har vært ledende på dette i mange år, sier Strømme. 

- Skal fortsatt være Level Up
Ifølge meldingen startet Level Up som et ukemagasin på VGTV for ti år siden, men ble videreført som uavhengig selskap i 2016. Rune Fjeld Olsen og Karl-Martin Hogsnes, har bygget seg opp en stor fanskare med lojale brukere.

- Level Up har vært et eventyr for oss, både i VGTV og i nesten seks år som eget indieselskap. Nå er tiden moden for å ta det neste skrittet. Og da er Good Game den perfekte turkameraten for oss, sier Olsen. 

Han skal fortsatt lede Level Up. 

- Vi utfyller hverandre, og det å kombinere krefter er rett og slett et smart grep for oss begge. Vi gleder oss til å bli en del av et større fellesskap, vi har allerede en god tone etter å ha samarbeidet de siste årene.

De to selskapene flytter sammen og skal jobbe tett, men ifølge Olsen skal Level Up beholde sin redaksjonelle profil og uavhengighet.

- Helt fra første møte med Good Game, har vi vært enige om at vi skal fortsatt være Level Up. Vi er en redaksjon som dekker dataspill som et viktig kulturuttrykk, fra små indiespill til digre blockbuster-lanseringer. Ingen trenger å frykte at vi skal fjerne oss fra det nå, selv om det vil komme mer, proffere og bedre innhold fra oss i tiden fremover, sier Olsen.

Les også: Polaris kjøper seg inn i Harald Strømmes e-sport-selskap