NRKs vennskapsdans «BlimE» topper listen når Google avslører hvilke YouTube-videoer som har vært mest populære blant nordmenn i året som har gått. Dermed gjentar historien seg fra 2020 da youtuber Victor Sotbergs låt «Ser deg» inntok førsteplassen. Nå er det imidlertid komiker og artist Nicolay Ramms «Dynamitt» som har fått særlig den yngre generasjonen til å synge og danse med i 2021.

Videoen nærmer seg to millioner avspillinger.

- Hjertet mitt går rett og slett «kadonka-donk» av å tenke på at av alle de millionene av timer med innhold som blir lastet opp på YouTube hvert år, så er det en video med et budskap om vennskap og inkludering som har vært mest populær i år igjen. Det er noe veldig fint ved det, sier Sondre Ronander, kommunikasjonssjef i Google Norge.

Her ser du Topp 10-listen over landets mest populære vidoer på YouTube. 

Plassering Tittel Kanal
1 BlimE! - Dynamitt - Nicolay Ramm - BlimE-dansen 2021 NRK Super
2 I Spent 50 Hours Buried Alive MrBeast
3 Sidemen Tinder in Real Life  Sidemen
4 Viking Performs 'Take On Me' By A-Ha The Masked Singer UK
5 Norges rikeste gamer bor hjemme hos foreldrene sine Norske Grønnsaker
6 Karsten Warholm setter sinnsyk ny verdensrekord i 400m hekk discovery plus Norge
7 Minecraft Speedrunner Dream
8 Trying International Snacks Kallmekris
9 Maria Petra Brandal Lonely Blind audition The Voice Norway
10 This Is Why Orcas Are Called Killer Whales Wild Versus