Lojalitetsprogrammet Trumf er klare med ny identitet utviklet med hjelp fra North Alliance-byråene Bold og NoA Ignite. Samtidig lanseres det tjenester som lar medlemmer ta flere aktive valg for både miljøet og egen helse.

Etter 20 års levetid har Trumf i dag to millioner brukere. Til tross for at programmet er godt etablert i Norge, så Norgesgruppen et behov for å fornye merkevaren for å engasjere en yngre målgruppe og møte fremtidens behov.

- Gjennom innsikt og research fant vi ut at vi var nødt til å utvikle Trumf til å bli en tjeneste som den yngre målgruppen vil engasjere seg i og kunne ha et forhold til, sier Bodil Ibrahim, produkteier for Trumf i Norgesgruppen.

- Jo da, penger og bonus vil alltid være viktig, men det må også finnes relevante tilbud og tjenester som blir et verktøy til å ta bedre valg i hverdagen, legger hun til.

Videre forteller hun at de har slitt med å koble tjenestens funksjonalitet til merkevaren.

- Vi engasjerte NoA Ignite og Bold for å hjelpe oss med å gi merkevaren en oppdatert identitet og samtidig tenke på brukerne med et enkelt mål; Spar Trumf-bonus på ting du trenger, bruk bonus på ting du vil ha, sier hun.

Les også: NoA kjøper opp IT-selskaper: - Stolte over at begge ser på oss som den perfekte partner

Fra analogt kort til digital verden:

- Trumf sitter på enorme mengder kundedata og ønsker å tilby kundene sine verktøy som bidrar til økt bevissthet rundt egne handlevaner, sier William Tisdall.

- Mer fleksibel og fargerik
Merkevarerdirektør i Bold, Jørgen Krogsveen, forteller at den nye merkevaren er designet rundt dialogen mellom bruker og tjeneste.

- Det er en mer fleksibel og fargerik identitet som løfter frem innhold via både egne og partnerens flater. Gjennom bilder, ikoner og typografi har vi prøvd å etablere en positiv og informativ personlighet for Trumf, som kommuniserer på brukerens premisser, sier Krogsveen.

Trumf har allerede tatt steget fra et analogt plastkort og inn i en digital verden, men har en ambisjon om å fortsette utviklingen og gi medlemmene sine flere valgmuligheter.

- Trumf sitter på enorme mengder kundedata og ønsker å tilby kundene sine verktøy som bidrar til økt bevissthet rundt egne handlevaner, sier William Tisdall, frontend-utvikler i NoA Ignite.

Ved å åpne opp transaksjonene kunne NoA Ignite og Bold lage en nyttig tjeneste som gir innsikt og muligheten til å ta flere valg.

- Innsiktstjenesten som vi har utviklet sammen med Trumf aggregerer data fra kundens personlige innkjøp for å vise en oversikt over næringsinnhold og klimautslipp knyttet til mat- og drikkevarene de har kjøpt, fortsetter Tisdall.