Etter 20 å ved roret i det som i dag er Nordvestlandets største konsulentselskap overlater gründer Stian Bang jobben som daglig leder i Visma Avento til Torill Standal Eliassen. Hun var tidligere salgs- og markedssjef syv år før hun for ett år siden ble byråleder for selskapets satsing på digital markedsføring.

Hun begynner i sin nye rolle 1. desember fra lokalene i Ålesund.

- Torill har vist evne til å tenke stort, og hun er en synlig leder, både internt og eksternt. Hun jobber bevisst med samarbeid og synergier på tvers av både fagdisipliner, avdelinger og selskap. Dette vil være viktige egenskaper i et marked hvor etterspørselen er større enn tilgangen på arbeidskraft, og jeg føler meg trygg på at Torill kommer til å utvikle virksomheten vår i Visma Avento videre, sier Vidar Evensen, administrerende direktør i Visma Custom Solutions Norge.

Selskapet forteller at Digital Marketing-avdelingen har hatt stor vekst siden Eliassen tok over, og at avdelingen har doblet både omsetning og antall ansatte i 2021. Visma Avento startet opp i 2002 og har nå en omsetning på nesten 110 millioner kroner.

Fikk Visma på eiersiden
Visma Avento ble startet opp i 2002 av nevnte Bang og Terje Woldseth. I 2019 kom Visma, Nord-Europas største software-selskap, inn på eiersiden.  Oppkjøpet var motivert av et velfungerende selskap med sterkt lokalt fotfeste på Nordvestlandet.

Visma Avento har i år ansatt 25 nye medarbeidere, og ligger an til et tilsvarende antall i 2022. Selskapet har kontorer i Ålesund, Ørsta og i Oslo.

- Vi har alltid jobbet dedikert med et godt arbeidsmiljø, og det er en av de viktigste oppgavene til lederne i Visma Avento. Dette tar vi med oss inn i fremtiden også, sier Standal Eliassen.

Standal Eliassen brenner sterkt for samarbeid. Hun var en av initiativtakerne og driverne bak digitaliseringsnettverket Next Digital, som i dag teller 24 medlemsbedrifter fra ulike bransjer på Sunnmøre. Målet er å gjøre regionen mer attraktiv for profiler som ønsker båd å komme sam komme tilbake til Sunnmøre.