Kundedirektør i Snapchat Norge, Per Christian Strand Teslo, stakk av med prisen «Årets medieselger» på Mediaforum i fjor høst. I år er han nominert nok en gang.

Prisen deles ut på Mediaforums høstkonferanse torsdag.

- Denne prisen har gjort at jeg har fått kontakt med enda flere i bransjen, og fått stiftet mange hyggelig bekjentskaper på tvers av både kunde, byrå og andre medier. I tillegg er det en fin bekreftelse på at verdiene jeg står for og har tatt med inn i rollen min blir satt pris på, sa han til Kampanje ved en tidligere anledning.

Les også: Disse kan bli Norges beste medieselger - fjorårets vinner kan ta prisen på nytt

Og mannen som er «årets medieselger», i det minste i noen dager til, kan se tilbake på et år hvor utviklingen hos Snapchat har vært eksplosiv. Blant annet har omsetningen til selskapet økt fra 9,9 millioner kroner til 21,4 millioner. Det er en endring på 116,1 prosent.

Selv om pilene peker rett opp, ønsker ikke Snapchat å kommentere tallene. De forteller til Kampanje at de rekrutterer aktivt.

Ifølge regnskapet til Snap Norway, sysselsatte det norske kontoret i snitt 4,4 årsverk i 2020.

Strand Teslo høster imidlertid ros fra sine internasjonale kolleger for jobben han gjør her til lands. De gledes spesielt over at han nok en gang er i konkurransen om å vinne årets medieselger.

- Det gjør oss som selskap og meg personlig ekstremt stolt å se at Per Christian Teslo er nominert til Årets medieselger-prisen. Vi strekker oss alltid mot å tilby den beste mulige kundeservicen, råd og partnerskap, og denne nominasjonen er en bekreftelse om hvor godt det blir utført. Vi ønsker «PC» alt det beste i konkurransen, og for oss, er han allerede en vinner, sier Joost Hagesteijn, sjef for Snapchat i Nord-Europa.

Ifølge tall fra Kantar er Snapchat det nest største sosiale mediet i Norge. Kun Facebook er større. Tallene viser at 59 prosent av Norges befolkning bruker Snapchat daglig. Tallene viser for øvrig at Snapchat nærmer seg Facebook i daglige brukere.

Les også: Snart kan du handle klær på Snapchat – lanserer en helt ny skanne-funksjon

Her kan du se tallene til Snap Norway. Snapchat ønsker ikke kommentere regnskapstallene og henviser til generelle investorer for flere detaljer:

Snap Norway 2020 2019 Endring i %
Omsetning 21,4 9,9 + 116,1
Driftsresultat 1,5 0,6 + 150
Resultat før skatt 1,5 0,6 + 150

Alle tall i MNOK.