Den gamle nummeropplysningstjenesten 1881 gjør et nytt oppkjøp og denne gangen er det den digitale markedsplassen Tjenestetorget som blant har spesialisert seg på å utvikle digitale prissammenlikningstjenester i markeder ssom forsikringer, lån, strøm, eiendomsmeglere og håndverkstjenester.

- Dette er knalldyktige selskaper, som passer perfekt med det vi allerede gjør. Samspillet vil bredde og styrke tilbudet til alle brukerne våre. Den viktigste jobben til 1881 er å gi informasjon og hjelp til nordmenn og bedrifter, sier direktør i 1881 Group, Asgeir Ohr

Ifølge Finansavisen oppgis prisen på kjøpet til 135 millioner kroner for samtlige aksjer i selskapene som frem til i dag har vært under lokalaviskonsernet Asker og Bærums Budstikkes kontroll. 

Christen Sveaas og hans Kistefos kjøper prissammenligningstjenesten Tjenestetorget fra ABBH, tidligere Asker og Bærums Budstikke.

Tjenestetorget AS ble etablert i 2004 og er til stede både i Norge og Danmark, har 40 ansatte og vil ifølge en pressemelding omsette for 110 millioner kroner i 2021, en dobling sammenlignet med fjorårstallene.

- Vi har hatt sterk vekst de siste årene. Å få 1881 på laget, gir oss større muskler og utrolig mange nye muligheter. Nå blir vi en del av et større digitalt og svært nyskapende miljø. Vi ser frem til å utvikle oss videre sammen, sier daglig leder for Tjenestetorget, Anders Wetting.  

1881 Group AS eier fra før av selskaper som Opplysningen 1881, Digitale Medier 1881 og mediebyrået Idium som selskapet kjøpte i 2018.  Med alle Tjenestetorget-selskapene vil gruppen vokse til over 250 ansatte.

Ohr kan dermed sikte mot en omsetning som vil nærme seg en halv milliard kroner om en legger 2020-tallene til 1881 Group til grunn.

- Jeg er imponert over det Anders og Tjenestetorget har bygd opp så langt. Sammen er vi blant markedets aller største innen prissammenligning og leadsgenerering, som er områder i fortsatt sterk vekst. Dette skal vi utvikle videre, sier Ohr.

I dag er det Kistefos-systemet som eier 1881-gruppen.

- 1881 er blant de sterkeste merkevarene i Norge, fordi vi i over 100 år har levert viktige tjenester til nordmenn. Verden er i rask endring, og vi utvikler oss løpende for å fortsatt gi kundene og brukerne det de trenger. Presis og god prissammenligning et område som er viktig for alle, og vi skal ta en helt sentral posisjon i det markedet, sier Ohr.