Katrine Ø. Myrseth forlater Finn for å bli medgründer i Kakadu med sine tidligere kolleager og studievenner Ingvild Erøy Prestårhus og Hege Fiskå

Myrseth har jobbet i Finn siden 2016, der hun har vært mediesjef, prosjektleder og sosiale medier-ansvarlig. Myrseth skal også ha lang fartstid innen mediestrategi- og kjøp, digital rådgivning og innholdsproduksjon.

- Å være Hege og Ingvild sin første ansettelse gjør meg så stolt! Alt de har fått til det siste året viser hva de er i stand til. Det er ikke annet enn vanvittig imponerende. Jeg kjenner begge fra studier og jobb, og det er nettopp folkene bak Kakadu som gjør meg trygg på å ta steget inn i gründer-miljøet, sier Myrseth.

Hun beskriver tiden i Finn som «fantastisk» og sier at det er vemodig å forlate det hun kaller «Norges beste arbeidsplass». 

- Likevel kommer slike muligheter svært sjelden, eller aldri, og jeg gleder meg til den neste digitale reisen, fortsetter hun. 

Prestårhus og Fiskå grunnla Kakadu i fjor, med mål om å bygge en ny nettjeneste for å løse det de mener er voksende samfunnsproblem, nemlig digitalt utenforskap. Med millionstøtte fra Helsedirektoratet er de i gang med å utvikle et helt nytt rammeverk for digital læring.

- I den fasen Kakadu er nå, må en mestre mange ulike hatter. Da trenge vi en som Katrine. Mye energi, et konkurranseinstinkt ut av en annen verden og et bredt kompetansefelt innen kommunikasjon. Hun er en som tar hys og springer, som vi sier i Stavanger. Det digger vi, sier Prestårhus. 

- Co-kakaduer vokser ikke på trær, og vi har hatt Katrine i lupen lenge. Vi føler vi har toppet laget, og ser på det som en solid tillitserklæring at hun går fra en solid og trygg jobb i Finn over i startup miljøet, legger Fiskå til.