Den digitale markedsplassen Tise har i dag over to millioner registrerte brukere og opptil 150.000 brukere om dagen. Over 100.000 nordmenn bruker 21 minutter i appen hver eneste dag. Ifølge Tise har hele 90 prosent av kvinner i aldersgruppen 18-24 år appen i Norge. 

Til tross for covid kan annonsering og partersamarbeid i Tise vise til en positiv utvikling. Og i år ligger omsetningen an til å doble seg siden før pandemien.

- Vi har utrolig engasjerte «tisere» i appen, som naturlig nok også gjenspeiler seg i kampanjeresultater. Det gjør at de aller fleste ønsker å fortsette samarbeidet etter at de har testet en kampanje, sier Karoline Linnea Svenungsson Høydal, salgssjef i Norden i Tise.

Selskapet hadde en omsetning på omtrent 20 millioner kroner fjor, og passerte fjoråret allerede i sommer.

- Vi ligger veldig godt an til å doble i år. Ambisjonen er å fortsette denne positive trenden i 2022 også, sier Høydal til Kampanje.

Hun forteller at en tredjedel av inntektene deres kommer fra partnerskap og hun tror flere annonsører har fått øynene opp for en kanal der bærekraft, eller positivt ladede og inspirerende budskap, står i fokus.

Styrker teamet
Så langt i år har Tise ansatt fem nye i teamet, henholdsvis fire på prosjektledelse og salg i Norge og Sverige og en egen ressurs på produksjon og det kreative. Nyansettelsene skal bidra til å møte den økende etterspørselen.

- Det betyr at vi er ordentlig rigget for videre vekst, også utenfor Norges grenser, fortsetter Høydal.

Tise sin nye Content Creator og koordinator heter Ida Gule Paulsen og kommer fra CCT Norge. Også Christine Mørk er et nytt tilskudd, med bakgrunn fra blant annet Clear Channel. Hun får, i likhet med de resterende nyansatte, stillingen Advertising & Partner Manager. Axel Börjesson kommer fra CJ Affiliate. Amalie Heltne er rekruttert fra egne rekker, og har tidligere hatt stillingen Advertising & Partner Coordinator hos Tise. Før det jobbet hun i Good for Me. Siste nyansatte er Sara Behmanyar Sumstad, som kommer fra Visma.

Vil redusere klessvinn
Selskapet er bygget på flere forretningsmodeller.

- Kjennetegnet på de alle er at de tufter seg på det høye engasjementet i appen. De tradisjonelle markedsplass-forretningsmodellene som logistikk og promoteringer av brukergenerert innhold står for mer enn halvparten av omsetningen, sier Anna Dræge Hognestad, Chief Commercial Officer i Tise.

I tillegg kommer også nye forretningsområder til, som satsningsområdet «Second Chance», et prosjekt hvor Tise går sammen med klesindustrien for å redusere klessvinn.

- Målet er å bidra til en mer sirkulær klesbransje ved å tilby brands en mulighet til å re-selge produkter som de ikke får solgt via normal distribusjon. Det kan være vareprøver, returvarer med ødelagt emballasje, eller varer med små skavanger som tiserne selv ikke synes gjør noe eller som de kan reparere selv, avslutter Hognestad.