Et drøyt halvår etter at AntiDiffer hentet tidligere Lead Designer for TietoEvrys Strategic Design Lab, Karen DeSilva, fortsetter AntiDiffer rekrutteringen fra konsulentgiganten.

Denne gangen henter de Stian Høiås som ny senior UX-designer.

- Jeg har fulgt med på AntiDiffer i Kampanje.com og fikk høre av Karen DeSilva at byrået bestod av faglige sterke og hyggelige kollegaer. Etter fire-fem år i TietoEvry følte jeg tiden var moden for noe nytt, og da jeg ble kjent med menneskene bak byrået, ble valget enkelt, sier Stian Høiås.

Stian Høiås har over 20 års erfaring med UX, webdesign, motion graphics og grafisk design fra selskaper som TietoEvry, Moods Of Norway, DDB, McCann, Dinamo Soulpolice, og Schjærven. 

- Vi er svært glade for å få inn en designer med såpass bred kreativ bakgrunn som Stian. Det å både være sterk på brukeropplevelse, designsystem- og prosesser og universell utforming, samtidig som han betydelig erfaring fra kreative byråer innen grafisk- og motiondesign, er en herlig kombo, våre oppdragsgivere vil få nytte av, sier daglig leder og Ann-Kristin Hansen.

AntiDiffer eies av partnerne (51 prosent), og de kreative kreftene i Anti og konsulentselskapet Differ. De har i dag PrivatMegleren, Help, Aschehoug og DNT på kundelistene.