Maria Sætre kommer fra jobben som visuell designer og rådgiver i Noa Ignite og Cathrine Delp som forretningsutvikler og strateg i DNB. Nå skal de begge i gang med tjenesteutvikling for Netlife, ifølge en melding fra design- og techselskapet. 

Sætre sier at Netlife har en tydelig og modig stemme i norsk designbransje. 

- De har valgt å gå visuelt og språklig i en egen retning. Det synes jeg er interessant, fordi det sier meg at dette er en gjeng som tror på design, kommunikasjon og strategi, og ikke minst på differensiering, sier hun. 

- Også liker jeg måten personvern og cookies er forklart på nettsidene. Du ser at dette er et byrå som tar kundene sine på alvor og ønsker å gjøre teknologi tilgjengelig, legger hun til. 

Delp tar med seg bred erfaring fra utvikling av produkter og tjenester i DNB.  Nå gleder hun seg til å hjelpe Netlifes kunder med å utforme og realisere strategi, lede prosjekter og drive forretningsutvikling.

- Netlife har mye spennende på gang og gode verdier som resonnerer hos meg. Jeg er overbevist om at Netlife kommer til å oppnå store ting i fremtiden, sier Delp. 

- Dessuten har de skapt et fellesskap med kompetente og engasjerte mennesker som imponerer hver gang de åpner munnen. Folk med faglig integritet som lager utrolig kule ting, fortsetter hun. 

I Netlife skal de to jobbe med alt fra digitale tjenester, apper og nettsider til kundereiser, strategier og identitet.

- Vi er så fornøyde med å ha sikret oss Sætre og Delp på laget vårt. Jeg gleder meg til å samarbeide med dem fremover og ikke minst se våre gode kunder få gleden av å jobbe med dem, sier Beth Stensen, daglig leder i Netlife.