Marcus og Martinus-spillet «Marcus & Martinus – Beat hop» er utviklet av den digitale medieplattformen Azerion og lanseres eksklusivt på Telenor Spill.

- Vi hadde aldri sett for oss å få et eget spill. Det er helt rått å tenke på. Musikk og spill er en veldig stor del av hverdagen vår, så dette er en drøm for oss å få være med på, sier Martinus Gunnarsen.

Spillet er et konkurransebasert rytmespill. De to artistene forteller i en pressemelding at de er glade i spill, både for det sosiale og for å få inn litt konkurranse i hverdagen.

- Vi har alle et ganske så sterkt konkurranseinstinkt i familien. Ingen liker å tape, sier Martinus.

– Rytmedrevne musikkspill er en sjanger som vokser raskt. Vi er glade for å gi Marcus & Martinus-fans i Norge et nytt format til å boltre seg med musikken til popduoen. Norge er et viktig marked for oss, så det er fantastisk å utvikle skreddersydd innhold for spillere i landet, sier Yuliya Nabieva, direktør for innholdslisensiering og produksjon i Azerion.

Spillet, som er utviklet av den digitale medieplattformen Azerion på Telenor Spill, som er ment til å være en trygg spillplattform for hele familien.

- Med Spill fra Telenor får barna tilgang til over 300 spennende spilltitler for små og store barn fra leverandører som Disney og Cartoon Network, alt sammen i trygge rammer. Plattformen har ingen reklame og heller ingen mulighet til å kjøpe noe uventet, sier mobildirektør i Telenor, Ric Brown.

Nettvett i førersetet
Marcus og Martinus har selv vært med på å lage spillet.

- Vi har vært med å lage spillet fra start, så det er så gøy å se det utvikle til det det er i dag. Vi har prøvd å få inn hemmelige ting som fans kan kjenne igjen, som for eksempel antrekk vi har hatt på konserter, forteller Martinus.

Sikkerhet og trygghet har vært spesielt viktig under utviklingen av spillplattformen, både for Telenor og for Marcus og Martinus.

- Trygghet på nett er utrolig viktig. Det er så mange som opplever mobbing og annet som ikke er bra når de er online. Det har også vi fått kjenne på, sier Marcus Gunnarsen før han legger til:

- Når vi jobber med Telenor føler vi oss så trygge på at vi er med på å lage noe gøy på et sted der man kan føle seg helt trygg. Det er veldig viktig.